Salgsassistentelev

Om uddannelsen

Uddannelsen som salgsassistent giver en grundlæggende viden om varer, salg og kundeservice i en butik.

Du får desuden viden om, hvordan du indkøber varer, styrer lageret, præsenterer varerne og indretter butikken. Du lærer at betjene en kasseterminal, ligesom du lærer om butikkens økonomi.

Uddannelsen er for dig, som brænder for salg og kundeservice og som trives med en travl hverdag, hvor alle dage byder på nye udfordringer.

Salgsassistentelev i Dagrofa S-Engros

Som salgsassistentelev i Dagrofa S-Engros vil du fra første dag blive en del af den daglige drift af butikken og du vil blive klædt på til at kunne udføre alle opgaver i butikken af dine dygtige kolleger. Vi arbejder med B2B salg og det vil der blive lagt vægt på både i dagligdagen i butikken og på skoleopholdene.

Skoleopholdene vil foregå på Tradium i Randers, hvor du kommer til at gå på hold sammen med andre elever fra Dagrofa S-Engros. Du vil være på skole i 9 uge af din elevtid.

Vi ønsker de bedste elever, der kan være med til at skabe fremtiden – derfor søger vi elever der har lyst til at yde den bedste service, skabe resultater og tage ansvar.

Butikselev

Mød vores salgsassistentelever

Mød Casper

Mød Casper

Det er fedt at være elev i S-Engros. I vores butikker møder vi mange af de samme mennesker hver dag fordi vores kunder er stamkunder. På den måde får man en god relation til kunderne og er med til at hjælpe kunderne på en anden måde end man gør i et supermarked.

Det salgsarbejde vi laver gør, at du kan mærke det med det samme når du lykkedes med et salg. Når du flytter en kunde fra en vare til en anden giver det gevinst for os begge og det er fedt.
Vores sammenhold i butikken gør det sjovt at gå på arbejde og jeg ved, at jeg kan få hjælp til alt både hos mine kolleger i butikken, i de øvrige butikker og på servicekontoret.

Mød Henriette

Mød Henriette

Hvis du ønsker at skabe en karriere hurtigt, hvor du hele tiden har mulighed for at udvikle dig, så er det helt sikkert S-Engros du skal være elev i.

Jeg tog min elev uddannelsen i S-Engros, hvor jeg kom rundt i alle afdelinger, og lærte en masse om butikken og hvad god kundeservice er. I min elevperiode viste jeg at det var det her jeg brændte for, og fik muligheden for at komme i en anden butik efter min uddannelse.

Det var meget motiverede at prøve at arbejde i en anden butik, som gav mig nye udfordringer. Men det var ikke nok for mig, jeg kunne mærke at jeg ville mere, og beviste over for min daværende chef, at jeg ville mere, og søgte efter 1 år som salgsassistent, stillingen som souschef. Jeg var så heldig at få stillingen, og efterfølgende læste jeg ledelse i praksis, så det er bare et spørgsmål om hvor lang man selv vil.

Bliv butikselev i Dagrofa S-Engros

Bliv butikselev   Læs adgangskrav på UG.dk