Salgsassistentelev

Salgsassistentelev i Dagrofa Foodservice

Vil du være med til at skabe resultater og samtidig tage en uddannelse med fokus på både personlig og faglig udvikling? Så er Dagrofa Foodservice stedet for dig.

Som elev hos os får du ansvar, du bliver en del af et engageret team, der sætter kunderne først – og så har vi den holdning, at det skal være sjovt at gå på arbejde.

Din udvikling er i centrum

Den vigtigste del af din uddannelse foregår i butikken, hvor du lærer alle dele af det daglige arbejde i butik. Du får i din elevtid løbende mere og mere ansvar og vil opleve, at vi både stiller krav til dig – og samtidig støtter dig i din udvikling. Derfor vil din læring og udvikling være i centrum fra dag 1. I løbet af dine 2 år som elev vil du være på skole i 9 uger sammen med de øvrige elever fra Dagrofa. Her får du faglig inspiration og et nyt blik på hverdagen. En vigtig del af skoleopholdene er også at have det sjovt og lære de andre elever at kende. På den måde opbygger du et netværk, som skaber værdi både under din elevtid og mange år herefter.

Karriere-kickstart

Med denne uddannelse bliver du godt rustet til din fremtidige karriere inden for salg og handel. Du får kompetencer inden for B2B salg og butiksdrift, som du kan bruge både i butik og på kontor. Det er vores ambition, at du efter uddannelsen vil kunne gå ind og varetage en central rolle i Dagrofa Foodservice Butik og videreudvikle dig til fx afdelingsleder, souschef og til sidst butikschef. Som elev hos os bliver du en del af et stort netværk både i Dagrofa Foodservice Butik og på tværs af hele Dagrofa Foodservice. Vi er i alt ca. 1400 kolleger, som glæder os til at byde dig velkommen i familien.

Din vej til jobbet

Du skal bare have færdiggjort en HG2, GF2, HHX eller en HTX/HF/STX suppleret med et 5-ugers suppleringsforløb fra handelsskolen.

Hvis du vil høre mere kontakt:
hrsupport@dagrofa.dk

 

Salgsassistentelev

 

 

 

Mød vores salgsassistentelever

Mød Casper

Mød Casper

Det er fedt at være elev i Dagrofa Foodservice. I vores butikker møder vi mange af de samme mennesker hver dag fordi vores kunder er stamkunder. På den måde får man en god relation til kunderne og er med til at hjælpe kunderne på en anden måde end man gør i et supermarked.

Det salgsarbejde vi laver gør, at du kan mærke det med det samme når du lykkedes med et salg. Når du flytter en kunde fra en vare til en anden giver det gevinst for os begge og det er fedt.
Vores sammenhold i butikken gør det sjovt at gå på arbejde og jeg ved, at jeg kan få hjælp til alt både hos mine kolleger i butikken, i de øvrige butikker og på servicekontoret.

Mød Henriette

Mød Henriette

Hvis du ønsker at skabe en karriere hurtigt, hvor du hele tiden har mulighed for at udvikle dig, så er det helt sikkert Dagrofa Foodservice du skal være elev i.

Jeg tog min elev uddannelsen i Dagrofa Foodservice, hvor jeg kom rundt i alle afdelinger, og lærte en masse om butikken og hvad god kundeservice er. I min elevperiode viste jeg at det var det her jeg brændte for, og fik muligheden for at komme i en anden butik efter min uddannelse.

Det var meget motiverede at prøve at arbejde i en anden butik, som gav mig nye udfordringer. Men det var ikke nok for mig, jeg kunne mærke at jeg ville mere, og beviste over for min daværende chef, at jeg ville mere, og søgte efter 1 år som salgsassistent, stillingen som souschef. Jeg var så heldig at få stillingen, og efterfølgende læste jeg ledelse i praksis, så det er bare et spørgsmål om hvor lang man selv vil.

Bliv butikselev i Dagrofa Foodservice

Bliv butikselev   Læs adgangskrav på UG.dk