Godschaufførelev

Om uddannelsen

Vores godschaufførelever vil gennem deres uddannelsesforløb være tilknyttet vores distribution i Dagrofa Foodservice. Hele praktikforløbet vil være på en af vores terminaler i Ishøj eller Middelfart. Der vil være begrænset rejseaktivitet til vores øvrige lokationer.

Uddannelsen hører under vejgodstransportuddannelsen og er et ca. 2 ½ årigt forløb. Du vil som elev få en praktisk uddannelse, hvor du i løbet af de to år vil være på skole i ca. 8-10 uger.

Drømmer du om en fremtid i transportbranchen og trives du med en travl og spændende hverdag, så har du muligheden for at få din drøm opfyldt hos os.

Chauffør i Dagrofa Foodservice

Dagrofa Foodservice er en virksomhed som kendetegner sig ved vækst, kundefokus og ansvarlighed.

Vi ønsker at skabe det bedste team med medarbejdere der har lyst til at:

  • Skabe resultater
  • Yde sit bedste
  • Være en god kollega

Som godschaufførelev bliver du en del af en hverdag, der byder på både ansvar og spændende udfordringer – alt sammen med udgangspunkt i at udvikle dig til at blive en af Danmarks bedste chauffører.

Chaufførelev

Mød vores chauffør elever

 Mød Stig

Mød Stig

Jeg har vagt at blive chaufførelev for at få stærkere kompetencer til det jeg laver til hverdag. En af de ting der gør at jeg elsker mit arbejde, er at 2 dage ikke er ens og vi har mange gode oplevelser med kunderne og kollegaerne. Uddannelsen vil hjælpe mig med at blive mere effektiv og bedre til at planlægge af min dag.

Dagrofa Foodservice giver mig mulighed for at få en teoretisk forståelse af at være godstransportchauffør, og det er rigtig vigtigt for mig.

Mød Glen

Mød Glen

Uddannelsen Godschaufførelev har været med til at udvide mine fremtidige muligheder og kompetencer til at håndtere alverdens køretøjer. At være chauffør hos Dagrofa Foodservice er der en særlig kundekontakt og jeg holder af at yde en god kundeservice, da kundens oplevelse af os er det vigtigste for mig. Så kan jeg forhåbentlig også være med til at præge deres arbejdsglæde.

Jeg har en ambition om at jeg på et tidspunkt gerne vil uddanne mig til disponent, hvis muligheden byder sig. Jeg vil helt bestemt anbefale denne uddannelse til andre. Hvis de vil være chauffører, vil det stille dem bedre at tage denne uddannelse.

Mød John

Mød John

Grunden til at jeg valgt at blive chaufførelev i Dagrofa Foodservice, var at jeg i mange år har været chauffør og det føltes for mig naturligt at få uddannelsen. Den glæde der opstår ved at få et svendebrev på det jeg har beskæftiget mig med i 37 år er stort. Det mest spændende ved mit job er selvstændigheden i mit arbejde og at jeg selv skal tage beslutninger.

Denne uddannelse giver mig nye muligheder og hvis jeg har lyst, kan jeg læse videre på disponentuddannelsen.

Jeg vil til enhver tid anbefale godschaufføruddannelsen til andre, da den er udfordrende og giver stor viden inden for vores fag.

Bliv chauffør i Dagrofa Foodservice

Bliv chaufførelev   Læs adgangskrav på UG.dk