Kontorelev

Om uddannelsen

Kontoruddannelsen giver dig en grundlæggende viden om administration og økonomi. Du vil også kunne løse opgaver i forhold til kundehenvendelser, markedsføring, økonomi og informationsopgaver. En vigtig del af arbejdet går ud på at have kontakt med andre, fx kunder, både mundtligt og skriftligt. Du bruger it til en stor del af dit arbejde.

Det er ikke fastlagt hvilken afdeling uddannelsen kan tages i, hvorfor der kan være forskellige muligheder.

I forbindelse med du tager kontoruddannelsen vil du tage eux, hvilket betyder, at du også skal tage en række fag på gymnasialt niveau (eux-fag). Med EUX kan du videreuddanne dig på samme vilkår som personer med gymnasial eksamen.

Kontorelev i Dagrofa Foodservice

Du kan blive kontorelev forskellige steder på vores servicekontor. Lige nu har vi kontorelever i økonomi og i marketing, men der kan komme flere afdelinger til som de rette kandidater viser sig.

Vores servicekontor er fordelt på tre lokationer – i Ishøj, i Middelfart og i Skovlund ved Varde. Som kontorelev vil du gå på skole på den lokale handelsskole og skoleophold og valgfag vil derfor afhænge af, hvilken skole du tilknyttes.

Vi ønsker de bedste elever, der kan være med til at skabe fremtiden – derfor søger vi elever der har lyst til at yde den bedste service, skabe resultater og tage ansvar.

Kontorelev

Mød vores kontorelever

Bliv kontorelev i Dagrofa Foodservice

Bliv kontorelev   Læs adgangskrav på UG.dk