Lager- og logistikelev

Om uddannelsen

Vores lagerelever vil gennem deres uddannelsesforløb være tilknyttet vores lager og logistik afdeling i Dagrofa Foodservice. Hele praktikforløbet vil være på en af vores terminaler i Ishøj eller Middelfart. Der vil være begrænset rejseaktivitet til vores øvrige lokationer.

Uddannelsen hører under lager- og logistikuddannelsen og er et ca. 3 ½ årigt forløb. Du vil som elev få en praktisk uddannelse, hvor du i løbet af de to år vil være på skole i ca. 8-10 uger.

Drømmer du om en fremtid inden for lager og logistik og trives du med en travl og spændende hverdag, så har du muligheden for at få din drøm opfyldt hos os.

Lageruddannelsen giver en grundlæggende viden om transport, opbevaring og viderefordeling af varer.

Uddannelsen er for dig, der gerne vil arbejde med transport, lagring af gods og distribution. Her vil du få glæde af et godt overblik, en evne til at styre dine arbejdsopgaver samt være med til at skabe et stærkt teamwork.

På uddannelsen lærer du at køre gaffeltruck samt kørsel af varevogn under 3.500 kg.

Skoleophold

  • Introduktionsdag
  • Lager 1: Lagermedhjælper
  • Lager 2: Lageroperatør
  • Lager 3: Lager og terminaldisponent
  • Specialmodul
  • Svendeprøve

Derudover er der tildelt 37 timer til udarbejdelse af svendeprøven, hvorefter uddannelsen afsluttes med en Svendeprøveeksamen.

Lagerelev i Dagrofa Foodservice

Som elev i Dagrofa Foodservice, enten i Middelfart eller Ishøj, vil du blive udfordret i en tralv hverdag hvor der sættes høje forventninger og stort ansvar til alle vores kollegaer. Du kommer rundt i alle vores afdelinger og funktioner for at bygge mest muligt på dig som elev.

Vi tilbyder at arbejde i en virksomhed med højt fart og høje kvalitetskrav.

Vi ønsker at skabe det bedste team med medarbejdere der har lyst til at:

  • Skabe resultater
  • Yde sit bedste
  • Være en god kollega

Vores elever har en afgørende rolle for os, da vi kan se at fremtiden er i de unges hænder.

Lager- og logistikelev

Mød vores lagerelever

 Mød Emil

Mød Emil

Jeg blev lager og logistik elev fordi jeg har en stor interesse for logistik og ønskede at få styrkede min viden inden for logistik og den verden der følger med logistikken. For mig er det der gør mit job spændende er at jeg for lov til at gøre en forskel i mine kollegaers hverdag, ved enten at være med til at give en ekstra hånd med i driften eller ændre på hvordan driften virker.

Jeg har ambitioner om at blive i Dagrofa Foodservice og give min hånd med til at ændre den daglige drift til det bedre, med mine tekniske evner blandet med logistik uddannelsen og de erfaringer jeg har fået under min elevtid. Jeg vil klar anbefale alle der brænder for logistik som ønsker at gøre en forskel og yde sit bedste til at tage denne uddannelse.

Mød Jesper

Mød Jesper

Jeg kendte faktisk ikke rigtig noget til uddannelsen inden jeg startede, men syntes det lød som en spændende og udfordrende uddannelse. Den forventning er blevet indfriet, da dagligdagen som lager og logistikelev er meget uforudsigelig og byder på nye udfordringer hver dag, hvilket også er det spændende ved jobbet.

Jeg vil rigtig gerne bruge min uddannelse til at arbejde videre inden for lagerområdet. Enten i form af en rolle som altmuligmand, som har styr på de forskellige opgaver eller måske som leder eller teamleder, som også kræver overblik og indsigt i de forskellige opgaver.
Jeg vil helt sikkert anbefale uddannelsen til andre, da det er et fag med masser muligheder.

 Mød Thomas

Mød Thomas

For mig er lager- og logistikbranchen en verden med udfordringer og spændende opgaver, hvor to dage sjældent er ens. Det var vigtige faktorer for mig, da jeg skulle træffe beslutning om at blive elev hos Dagrofa Foodservice.

Jeg er i dag rigtig glad for at have truffet det valg, som fik mig til at starte på uddannelsen. En uddannelse, som åbner mange døre og muligheder for mig, når jeg er færdig. Jeg føler mig godt rustet til de udfordringer, jeg møder i hverdagen, med den viden vi får. En stor del af uddannelsen handler om IT, lagerstyring, analysemodeller, regler og love samt andre redskaber, som vi kan drage god nytte af i fremtiden.

Jeg håber på, at kunne gøre en ekstra forskel for min arbejdsplads og mine kollegaer. Et godt sammenspil mellem flere funktioner og afdelinger, er noget af det, arbejdet med lager og logistik handler mest om.

Bliv lagerelev i Dagrofa Foodservice

Bliv lagerelev   Læs adgangskrav på UG.dk