Om Dagrofa Foodservice

Dagrofa Foodservice er en ledende leverandør til foodservice sektoren i Danmark. Med vores unikke formatportefølje, er vi i stand til at servicere alle typer af foodservice kunder i Danmark med unikke fødevareløsninger, med særligtt fokus på ferskvarer og høj service. Vi tilbyder samtidig vore medarbejdere en fantastisk arbejdsplads, og vores leverandører og øvrige samarbejdspartnere en stærk partner.

Dagrofa Foodservice består af en række specialiserede divisioner, der er i stand til at levere alle typer af fødevarer til professionelle køkkener. Det er en del af vores fælles mission, at vi udvikler løsninger og koncepter, der skal styrke vores kunders forretning og vækst – og at vi ikke går på kompromis med kvaliltet, fødevaresikkerhed og service. Kort sagt arbejder vi hver dag, med at sætte fødevareagendaen på foodservice markedet.

Vore medarbejdere er veluddannede, og gennem vores lokale tilstedeværelse er vi i stand til at levere en målrettet og individuel service, til hver og én af vores kunder. Vore 29 cash & carry engros butikker rundt i Danmark, kan sammen med vores landsdækkende distributionsnet servicere vores kunder 363 dage om året.

Vores specialistselskaber indenfor kød, ost samt frugt og grønt, tilbyder markedets bredeste og stærkeste sortimenter indenfor disse kategorier. De har en dyb indsigt i kundernes behov, og i et tæt samarbejde med leverandører i såvel ind- som udland.

Læs mere om Dagrofa Foodservice